onsdag 4 juni 2008

Hot hot hot
Sommaren tycks ha kopplat järngreppet om oss även här uppe i Norrland, är det inte underbart så säg !!!! Vad tycks om bilderna från vår badvik i stugan ? Inte helt fel va?


Har dock plågats med att jobba flertalet av dom dagarna men igår eftermiddag hade jag ledigt och låg och såsade i en solsäng. DET är livet det....
Imorgon är det avslutning för kidsen och det blir ett låååångt sommarlov i år...Ända från 5 juni till 25 augusti tror jag...och inget sommarjobb för grabben blev det. FAN också....


Nu blir det hemmarbete och hjälpa till här hemma istället för att avlast mig lite, för det är ju jag som drar det tunga lasset här hemma med mat, tvätt, handla, städa och sköta markservicen.


Gubben drar ju in pengarna och jag gör av med dom :)


Är det inte rättvist så säg ???
Till helgen blir det kanonväder och vi åker till stugan på fredag som det verkar. Ska bara försöka baxa ut en bäddsoffa dit också...hm...får nog låna farfars större båt annars får ingen annan plats skulle jag tro.
Sonen S var och provade ut linser igår, inte helt lätt att ploppa in dom kan jag säga, men han gav sig inte utan höll på och pillade med dom där tills han iallafall fick dom ut och in två gånger.


De kommer till veckan var det sagt eftersom det inte fanns hemma i hans styrkor.


Vi är som närsynta bofinkar han och jag. Mina linser har väl torkat ihop sen urminnes tider kan jag tro och inte har jag råd att köpa några nya heller. Bläk.
Snart bänkar man sig framför tv´n och EM i fotboll såklart :)

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder från badviken eran... där skulle man verkligen vilja bada nu när det är så här varmt.

  Jag gick nu in några minuter för att pausa från solen en stund... inte klaga nu... men det är rätt så varmt !

  Ha det bäst !

  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder,och du det där med linser är ju inte helt lätt har en lins (Hård)+glasögon så jag vet...hoppas att det går bra för han..Kram på dig/Majsan

  SvaraRadera
 3. Frimärkena fick ju knappt plats på brevet till dig... hoppas att det kom fram i alla fall vännen ?!

  Kram Kram

  SvaraRadera
 4. Vart tog det fina vädret vägen, är det du som lagt beslag på det?
  Men på fredag är det fritt fram att släppa ut det igen för då är jag ledig =)

  Mysiga badviks bilder,

  kram Annika

  SvaraRadera