söndag 6 januari 2013

ÅRSHOROSKOP 2013

Du som är född i Jungfruns tecken fäster stor vikt vid detaljer. God organisations- och urskillningsförmåga hör till bilden. Men var uppmärksam så att du inte hakar upp dig på petitesser. Någon i din omgivning irriterar dig emellanåt. Ditt tålamod sätts sannolikt på prov.

I vardagen uppskattar du trygga, fasta rutiner. Du är en ambitiös och noggrann arbetsmyra som inte lämnar något åt slumpen. Omgivningen vet att du är en tjänstvillig natur som alltid ställer upp. Men tänk på att inte pressa dig själv för hårt. Det kan bli perioder där plikter, tider och scheman styr för mycket. Skäm inte bort andra. Nu börjar det bli dags att unna dig själv mer fritid.

Ditt intresse för hälsa, och sundhet till kropp och själ, kommer att bli alltmer framträdande. Kanske att det kommer att märkas på kosten. Du är ordningssam och noggrann, näst intill perfektionist. Men tänk på att du duger som du är utan att alltid behöva prestera och serva andra.

Du är född i ett jordtecken och står med båda fötterna på jorden. Men om du får för mycket omkring dig kan du känna dig orolig och magen krånglar. Skulle du märka av sådana symptom, sänk takten och unna dig att vila. Lättare sagt än gjort för en effektiv och plikttrogen Jungfru, men i år får du fina möjligheter att omvärdera vad som är viktigt. Uthållighet lönar sig…

4 kommentarer:

 1. Tack för besöket hos mig!
  Visst är det roligt att se vad som väntar. Själv är jag vädur, med allt vad det innebär..
  Det gäller att välja ut det "gottaste".

  SvaraRadera
 2. ha ha det var mycket som var klockrent där!!

  SvaraRadera
 3. Allt stämmer klockrent på mig, kusligt mycket !

  SvaraRadera