fredag 13 mars 2015

JAG - EN JUNGFRU I SOLEN

Ditt horoskop


Du är Jungfrun i Solen

Nyckelord – Ande
Solen är grundpositionen i ens horoskop. Solens plats i zodiaken är mycket viktig och den påverkar hela din personlighet. Soltecknet visar ditt innersta och verkliga jag och din vilja. Den är din medvetna sida och din utåtriktade personlighet.

Tillsammans med Månen och Ascendenten bildar Solen den treenighet som delar på personens jag i horoskopet. Dessa tre är därför de mest avgörande för hur du är som person.

Tillhör gruppen - Personliga planeter
Deras påverkan är stor i det personliga horoskopet då de står för hur vi är som enskilda individer och hur vi agerar.


Jungfrun är en riktig liten arbetsmyra som med en oändlig noggrannhet går igenom minsta lilla detalj i ett projekt ofta kan det faktiskt bli så att jungfrun ser för mycket till detaljerna och blir lite väl pedant vilket gör att de faktiskt kan missa helheten. Jungfrun är mycket analytiskt har god stilkänsla och är suveräna på att organisera men trivs bäst med att jobba i kulisserna och låter gärna någon annan vara frontfigur då de inte förväntar sig något erkännande av sitt hårda arbeta utan oftast är fullt upptagna att beta av nästa uppgift. Jungfruns strävan efter fulländning och perfektion gör att de stundtals ställer oerhörda krav på sig själva men också på omgivningen. De är mycket plikttrogna, kommer alltid i tid och sätter gärna upp regler och rutiner för hur saker och ting skall gå till och de vill helst att alla andra skall göra likadant. Igengälld ger de ovillkorligen och gärna sin tid och kraft till andra.

Jungfrun är trots ett reserverat yttre mycket känslig och de oroar sig ofta för att inte duga vilket gör att jungfrun behöver mycket stöd och uppmuntran från omgivningen. Jungfrun är en sann vän som gärna ställer upp för andra och bakom jungfruns ibland kalla fasad döljer sig ett stort och medkännande hjärta. Jungfrun tror sig gärna veta vad som är bäst för människor i omgivningen något som gör att vissa kan uppfatta jungfrun som intolerant när jungfrun egentligen bara är omtänksam och vill hjälpa. .

Jungfrun har känsla för stil och de lägger mycket tid på hur både deras hem och de själva ser ut. Jungfrun ser därför ofta mycket bra ut och är alltid lika fräsch och välklädd. .

Jungfrun är ofta krävande i val av partner och de är dessutom ganska blyga och har svårt att visa sina känslor. Men när väl den rätta dyker upp blir jungfrun en hängiven partner som med stor beslutsamhet kommer hålla förhållandet vid liv.

Lämpliga yrkesval: Alla som fordrar noggrannhet och analys, ex. Lärare, ekonom, utredare, statistiker, revisor , hälsokonsult eller kurator.

Känsligaste kroppsdel: Magen

3 kommentarer:

  1. till 95 % MITT I PRICK gällande dig min finaste Vän!!! GO så det VÄRMER ända in i ben o märg <3 Tack för din omtanke, både genom kort o via kommentarer!! Behövs!! SOL har även vi, men rätt kyligt. Varit ute på två längre promenader i dag faktsikt... Ganska skönt med luft. Snart bliré skidskytte framför dumburken! PUSS på nosen från mig o Hubbs!

    SvaraRadera
  2. Det mesta stämmer in på dig. Ganska lustigt hur det går till att bli som det skrivs.

    SvaraRadera
  3. Stämmer in en hel del även på mig då jag är jungfru med :)

    SvaraRadera