tisdag 11 december 2007

Två वेच्कोर तिल....


...सेन är जुलाफ्तों över för दें här gången !
कान दु फटता???

हर सोम हवेर, स्कोरना स्कवर....igår वर वी तिल इका ओच beställde vårat kök!
देत ब्लिर लेवेरंस व.४, alltså एक्साक्त दें २३ जनुँरी nästa år!!!!
त्रोर nästan इनते अत्त देत är संत när जग såg लेवेरंस्बेस्केदेत på पप्पेर, में så är देत!

När जग स्क्रिवर här ब्लिर देत टीप thailändska तेच्कें på मं skärm ओच जग सका नु से ह देत सेर उत när जग स्परार दत्ता....vänta कवर får नि से !

Men herregud vad är detta...har nu kommit på att jag skrivit på Hindi, fråga mig inte hur i himmel jag fått till det, men nu är det borta, så välkommen tillbaka till Sverige

Som sagt om två veckor är julafton över, fattar inte vart tiden tar vägen?

Iallafall var vi på Ikea igår och beställde vårat kök, som kommer den 23 januari är det bestämt med nåt litet minus eller plus en dag eller två.
Kan nästan inte tro att det är sant när jag kikar på papprena om leverans besked och att allt är beställt *gråter av glädje*

4 kommentarer:

 1. Heij Monica...

  Så roligt me nytt kök..Ikea har ju så fina kök..vilket blev det då? spännande!

  Joo, visst e dom söta schäfrarna..kan inte bli finare blandning tror jag..hoppas de går lite bättre imorrn då vi gör nästa försök..det blev inte riktigt en ordentlig hängning, MEN det kan ha tagit rätt iaf..får vi hoppas..men Lowiz, stackarn, hon var inte go me honom...hihiih..han fick sig rejäla utskällningar å fräsningar.
  Hoppas du å din familj får en fin lucia imorrn..kram på dej å må jättebra..Helén

  SvaraRadera
 2. Haha...ja, den där hindin har jag råkat ut för. Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. Heeij..sorry, glömde ju å tacka för dina goa kommentarer i min "knådadreja"blogg...Jopp, keramiker kallas det..men jag e ju en keramiker på hobbynivå..inget proffs som säljer stort. Hoppas ni haft en fin lucia..vi har precis varit å provparat Lowiz igen..med mindre lycka denna gång..tyvärr. Kram på dej..Helén.

  SvaraRadera
 4. Dom där känslorna känner jag minsann igen, får fortfarande ett fånigt flin på läpparna varje gång jag torkar av bänken eller känner på golvet, och för att inte tala om de lätta lådorna.
  Kan komma på mej själv i bland med att öppna dem fastän jag inget behöver, bara för att de går så lätt *skratt*

  Ha en bra advent, kram Annika

  SvaraRadera