torsdag 5 november 2009

Piggare idag ?


Ha ha, vilket skämt, har legat till nu kl. 9,45 och har nyss kastat i mig två Alvedon för att se om huvudvärken försvinner.

Vilka mardrömsdagar av trötthet det har varit sen i måndags då jag var på kurs. Det är farligt att gå på kurs, passa er för det:)

Det är mörkt och grått och ser ut som om det ska komma snö, men troligen inte då det ligger på ett par + på termometern.

Det händer inte mycket här, var och tränade igår för första gången på evigheter och det kändes ju. Har just nu benämningen betongsugga...så kändes det när jag sprang på löpbandet.

HUR kan man förfalla så på några månader..det är ju skrämmande, men nu är vi igång och vi ska köra varannan dag vare sig jag sover eller är vaken för träna ska det göras !

3 kommentarer:

 1. Jag har också varit mega trött idag.
  Vad du är duktig som tar tag i träningen. Var tar du den energin ifrån. Den energin har jag tappat bort för länge sedan, jag hoppas jag hittar den snart igen :)
  Kram vännen

  SvaraRadera
 2. Carina: jag har inte den energin kan jag lova, men man får lov att försöka hitta den ! följer med min man som går på "sjukgymnastik" på ugglan...men fan att det tar emot

  SvaraRadera
 3. Åh, så duktig du är på att träna vännen.

  Jag ser att du har ändrat layouten - jätte bra blev det !

  SvaraRadera