fredag 30 november 2007

Vad hände???


Alltså, jag fattar ingenting...vad hände med den här veckan, de här dagarna?

Jag tycker att jag nyss, typ igår satt i Relaxen med goda vänner och det var lördag, och vad händer, jo det är FREDAG utan att jag vetat om det !!!!


Veckan har gått i jobbets tecken som vanligt och jag har väl inte hunnit med så mycket annat än att jobba, träna lite och tagit promenader om kvällarna.

Från middagen fram till kl. 18 är man ju som en zoombie, sen efter promenaden har man fått ny energi och då orkar man vara vaken till 22 iallfall.


Har ledigt fredag, lördag och söndag och det känns guld !!!

Jag har röjt runt som en furie i sonens M:s rum idag eftersom han skulle få viktigt främmande för första gången.

Bäst att göra gott intryck på bruden....moahahahaha....

Jag har möblerat om, kånkat runt på både tv, tv-bänk och byrå som skulle ända från övervåningen ner till källaren. Pust och stön, tänk vad bra att man har tränat de senaste åren så man orkar lite :)

Han blev glad och nöjd och det blev så fint...hade tänt doftljus i fina röda ljuslyktor tills de kom med bussen! najs najs.


Imorgon blir det Ö&B för att inhandla lite nya adventsstakar - tre åkte i sopsäcken. Fattar inte hur saker kan gå sönder av att bara ligga stilla i en kartong under ett år....knäppt...

Det blir ingen större julyrsel hemma hos oss, räcker att bli yr över att tänka på köket och hur mycket jag ska pynta och göra fint nästa år !!!!


Ta hand om varandra!

5 kommentarer:

 1. Ja, tiden går fort. Snart är det vår. Längtar dit.:-) Puss

  SvaraRadera
 2. Å vilken mamma, som fixar inför ett SÅ viktigt besök. Förstår att din grabb vart glad, och säkert hans gäst också. Min grabb bryr sig inte om tjejer, vad det verkar. Näe, där är det bara X-Box live och CS som gäller. Nyss tog han X-Boxen och TV´n med sig och åkte till en kompis. Kommer kanske hem i morgon, annars på måndag... Skollov, och det ska spelas!

  Jag och tjejerna har precis ätit upp lite rester, och snart blir det TV´soffan och lite lördagsgodis. Jag ska försöka fixa lite med datorn. Har laddat hem ett program som jag inte fixar att packa upp riktigt. Fattar inte vad det är jag gör fel.

  Lovar att inte sätta eld på mig eller lägenheten... *ler* Minstingen hade besök på dagis i går från brandstationen, så hon påminner mig må du tro. De hade t.o.m fått höra då brandbilen satte på sirenerna, och det var min dotter som bad om det. Spännande, tyckte hon, men vi vill inte höra dem tuta här ute p.g.a mitt slarv. Usch va hemskt!

  Ha en underbar kväll med din brandman.

  Kram
  /Ewa

  SvaraRadera
 3. Härligt med en till som är inne på det 22:a året tillsammans med maken! Och visst är vår gemensamma låt otrolig! Det pirrar fortfarande i magen på mig när jag hör den!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. fatta så fel jag läste...jag trodde det var DU som skulle få viktigt besök, så jag hann tänka...vaddå?! har jag blivit senil, har jag lovat att jag ska ner till till dig nu i helgen?!
  ;0)
  Såå, det var sonen som skulle få besök ;0)
  Håller med om att tiden går...inser ju att det börjar vara ett tag sedan jag hälsade på..det var ju himla nice sist jag var ner med karaoke...även om du sjöng hellre än bra, förrutom jag då som sjöng fantastiskt! (gud så ödmjuk jag är)
  Vann gjorde vi inte ikväll, men det gjorde inte Modo heller ;0)

  SvaraRadera
 5. Tror det är nåt vajs med inställningen av klockan här....min förra kommentar står att den skickades 14:19, fast här uppe i Västerbotten är klockan 23.21

  SvaraRadera