tisdag 8 januari 2008

Hej från snornäsan och slöbenen !


Här kommer några rader från familjen Sjukling...

För min del går det väl sakta men säkert framåt med snornäsan och den enorma sprängskallen.

Jag klarar mig....


Med missen S går det lite trögare....han ska ge sig på att sk---ta idag och jag måste hjäpa honom med Microlax...hallå, är jag kvar på jobbet eller drömmer jag bara ???

Min goa vän S kommer med lite micron från jobbet som jag ska försöka ge honom, för bajja måste han innan veckan är slut sa syster-doktor-vetten.

Ja, inga större framgångar än igår kväll när han försökte resa sig upp, men han är alltid slö på dagen och lite piggare på kvällen.

Medicinen gör väl att han blir lite seg, men jag försöker så gott jag kan med att pytsa i honom god mat och vätska och en och annan klutt med laxerpasta.


Köket går sin gilla gång, ser värre ut än tidigare i veckan.

Nu är överskåpen från kyl/frys också ute i traktorvagnen, så det händer något varje dag.

Jag ska försöka orka ta fram en sopsäck nu och börja rensa i köksskåpen det som inte ska vara kvar. Finns nog en hel del att slänga, för det jag inte använt på 10 år kommer jag inte att använda sedan heller är min filosofi, så här ryker det saker hej vilt


Tack och hej så länge, och DU, lämna gärna ett avtryck efter dig innan du går härifrån

puss och kram

2 kommentarer:

 1. Vilken urhäftig "heffaklump" du har i ditt inlägg idag, den snor jag:)
  Vad han kämpar på, missen... ja och ni med , med honom! Han måtte verkligen ha nio liv!

  Vad gäller ditt resonemang om köksrensningen så håller jag fullkomligt med du - har jag inte frågat efter prylarna dom senaste tio åren så ska dom ut! Och så blev det med o du milde så skönt det har varit o bli av med bråten!
  T.o.m när allt skulle in i dom nya skåpen så blev det ännu en utrensning - så nu har jag fortfarande 6 (!) kartonger stående i garaget med prylar som är för bra för att kastas, men helt ok att skänka bort eller säljas på loppis! (Vart fick jag plats med allt förut???)
  Dessvärre skulle jag behöva göra en precis likadan utrensing i resten av huset med, men hu... vart ska man hitta tiden till det - och orken?

  Krya på er / Kram Sonja

  SvaraRadera
 2. Hoppas verkligen att lille katten visar några tecken på bättring nu snart! Förstår att det känns urjobbigt att vänta ut detta...*snyft*

  Härligt med en ordentlig utrensning! Jag ska snart börja med en sådan här! Har bl a en STEKSPADE som ska väck nu efter 20 år!!! Mannen högg fast i den med hull och hår vid föregående flytt för det är hans favorit stekspade. Tjugo år gammal och ser ut som... Håhåjaja! Nu ska den bort!
  Lät jättefint med den vita panelen ni planerar till väggarna till matvrån. Vi ska ha ha vit väggpanel även i ett av badrummen och i omklädningsrummet.

  Sköt om er!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera