onsdag 20 februari 2008

Fullt upp

Jopp, då tar jag mig en liten stund vid bloggen igen...tar några dagar mellan varven här, men gud vad dygnet har lite timmar !

Allt flyter på bra i köket, har satt in diskbänken, blandaren och hällen och gosh vad nöjd jag är!
Vilket pirr det var när sågen kom fram och hällen skulle passas in, men med en händig man och bra verktyg kan det bara bli bra !

Igår var det dock halligalli kl. 06,10 då maken upptäckte att det droppade någonstans ifrån i badrummet. Dripp dropp, dripp dropp och vi fattade inte varifrån det kom. PANIK !!!!!
Det visade sig vara ett rör under tvättstället som spruckit hux flux!
Så igår var jag utan vatten hela dagen och mannen fick jävlas,svära och slita fyra timmar med att byta rör, bocka om och byta blandare i badrummet.
Där rök den spis installationen....
Men det gör vi nog ikväll om våran kompis har tid att hjälpa oss. Han är elektriker...great

Idag väntar kurs på eftermiddagen, bankbesök och sen studiecirkel i kväll. Vem har sagt att man ska sitta på arslet och inget göra ???? Ja, det är då inte menat åt mig iallafall.

See ya

2 kommentarer:

 1. Vilken himla tur att det bara var ett synligt rör och inget inbyggt.
  Härligt med en spis igen, snart bjuder du väl på en lyxmiddag, fast jag nöjer mej med lite köksbilder =)

  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hoppsan hamna visst mitt i en köksrenovering, eftersom sonen nyss har renoverat sitt kök så förstår jag vilken opp o nervända värld ni får leva i just nu, men det lönar sig nog när du ser det färdiga resultatet. Såg att du skulle på cirkel, jag kommer just hem från en matlagningscirkel. Idag lagade vi så himla gott käk så nu vete fanken om gubben får nå mat idag..
  Kram Ulla-Bella

  SvaraRadera