fredag 29 februari 2008

Snöiga hälsningar


Vintervitt överallt...hur f----n kunde det komma snö nu när jag vi hade vant oss med bar backe och grönt gräs???

Det här var verkligen inte vad jag ville just nu...men shit happens, vad göra?
Det är bara att gilla läget och glädjas över sportlovsbarnen som får kul !


I köket har det hänt lite mer grejor, har fått upp väggskåpen ovanför diskbänken och lite täcklister och sånt. Ser bra ut !!!

Kort kommer när jag ids...hi hi...


Ikväll blir det raj-raj med vänner :) Alltid lika kul att träffas, blir rätt långt mellan gångerna numera men nu blir det av!

Vi är hos J & H först sen bär det av på liten pub. Hoppas det blir en trevlig kväll!

Ska åka och hämta lite "dryck" nu och förbereda lite käk och så innan jag åker till stan för att hämta vårt KAKEL som kommit. Tjohoooo...nu dröjer det inte länge förrän det är vitt även på väggarna under skåpen så vi kan sätta upp fläkten.

Ingen höjdare att laga mat utan fläkt, blir bara lättstekt eller ugnsstekt mat numera...risk för skörbjugg ligger här och ruvar...

4 kommentarer:

 1. Hejhej..kul me lite skoj me vänner..å de blir spännande å se hur resultatet i köket blir. Här snöar det me.. sen igår..när man väntar att våren ska kika fram..hm. Kram på dej..Helén i Piteå.

  SvaraRadera
 2. Hej så kul att du kika in!! Du är så välkommen så!!

  Men vilket köksprojekt ni har!!

  Kan ni inte skicka lite snö ner till oss på västgöta slätta...har inte haft en gnutta på hela året...lite trist..barnen vill ju åka lite pulka o så ju!!

  ha det så trevligt på ditt party!!

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!Ja,snö är vi så vana vid här i Lappland..snöar just nu..så det är vintervit snö överallt ännu..men nu längtar jag till våren!!!Hoppas du hade en kul och trevlig kväll med dina vänner på puben,ha en fin och mysig Lördag!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Nu börjar det likna nåt vill jag lova.
  Blir väldans bra!!!

  SvaraRadera