onsdag 5 mars 2008

Solsken och ont i röva !


Härliga sol !!! Det är bara nån liten minus och solen skiner som aldrig förr...önskar jag kunde ta en lång lång prommis nu men satan i gatan vad jag föll i måndags.

Har nog spräckt svanskotan för det gör så ont så jag vet inte vad!

Skulle ut och sätta i motorvärmaren kl. 06 på måndag och hann bara ett steg utför bron så låg jag där som en strandad val och skrek.

Benen bara flög undan och jag studsade två steg på arselt utför trappen, ni skulle sett avtrycken i nysnön som låg PÅ de stora isbulorna.

Jag kröp in i huset och tordes nästan inte kliva upp...trodde jag brytit alla ben i bäckenet.

Så efter några timmar på jobbet tackade jag för mig och masade mig hem - fick skjuts tack och lov.

Blir hemma resten av veckan, för hur ska jag kunna sköta 16 sjuka patienter när jag inte ens kan knyta mina egna skor nästan...näpp, hemma blir det !


I köket har vi nu kaklat klart förutom att sätta fogen! Men gissa hur fint det blev !!! Bilder kommer när jag hämtat kameran hos en kompis.

Sen ska fläkten upp + skåpen ovanför kyl och frys. Man känner inte igen sig längre :)


Sportlov, en är hos en kompis på LAN, men vill hem om en stund för han är less - redan... Sonen M har flickan här + en killkompis som nog ska hem idag.

Vargar - äter oss ur huset nästan !!!!!


Ska försöka ta mig till go-vännen A på en kopp fika efter 14-tiden..få se hur det går....


See ya

1 kommentar:

  1. O kära nå'n! Vad har du hamnat ut för då?! Vilken smäll! Hoppas det känns bättre snart och inte sämre!! Ska du inte visa upp din svanskota för en läkare ändå?
    Själv ska jag kravla mig till jobb imoron. Foten någolunda men armen desto sämre just nu :(

    JÄTTEFIN blir er köksinredning!! Sköt om dig nu!Rekommenderar varmt en hel massa godis och en bra tidning att bläddra i! Kramar

    SvaraRadera