söndag 10 augusti 2008

Sommaren som gått.......kommer aldrig mera åter.
Sorgligt men sant så har semestern börjat lida mot sitt slut men jag är inte den som ska klaga.
Vi har fått njuta av SOL, BAD, och VÄRME till max, så jag är så nöjd så nöjd.
Vi har tillbringat vår semester i stugan, i havet, på stranden, i gräset, i båten, i ekan, fiskat, grillat, supit :) och haft det störtbra !
Stugan är målad och fin både invändigt och utvändigt så nu börjar det bli riktigt trevligt att vara där.
S och jag har bytt rum, alltså mitt kontor mot hans lilla rum. Kan ju säga direkt vem som gjorde det sämsta bytet :) Ha ha, inte var det S inte....
Men nu har han fått ett större, nymålat fint rum med fyra garderober. Jag fick ett mindre, utan tapeter ( för de har jag rivit ner ), varmare med bara två garderober.
Vart ska jag nu lägga alla papper, stickers och pennor jag samlat på mig ??? hi hi, har en hel skrubb att förvara i så jag klagar inte.
Vi har köpt tapeter hit upp så det kommer nog bli fint bara det blir gjort. Ljusgrå/lila aktiga blev det. Skulle ha kostat 470,- för TRE ynka rullar, men vi fick dom för 150,-. Fynd tycker jag.
Sonen M friar på och nu har dom tillfälligt åkt hem till snuttan A ett par dagar för att sedan återvända hit igen inom kort.
Just nu tillbringar dom tiden ute med att fiska. Hoppas på storfångst skulle jag tro.
Vi har varit på handledarutbildning med sonen för att han ska få börja övningsköra snart.
Detta skulle vi har gjort för längesen känns det som, men han har inte varit på bettet och det är ju trots allt HAN som ska ta körkort och inte vi.
Det blir spännande värre.
Imorgon ska han på syntest, misstänker att han måste ha brills när han kör...hade ju det från 4-13 års ålder så vem vet?
Sonen S flänger på som vanligt mellan kompisar, badstrand, fotboll, poolpartyn, datorn och lite varstans.
Ingen lugn stund här inte.
Idag väntar match kl. 16 och nu håller vi tummarna att de får vinna, för det har inte gått vidare bra i serien...men det är som det är.
Köket har vi pysslat lite med, har satt upp några hyllor, gardinstängerna - ÄNTLIGEN - och nya lampor och prydnader.
Kanske jag kan klämma in ett litet kort här:
3 kommentarer:

 1. Vad fint du har fått det i köket!
  Kul att du fick en liten titt på Lilla Max idag oxå... men nästa gång måste du ju faktiskt få hålla och klämma lite på han!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Jätte fint!!!

  Visst är det vemodigt att säga hej då till sommaren... men jag föööörsöker lära mig att säga - På återseende istället. ;) Då känns det liiite bättre. ;)

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Jisses så fint det har blivit i erat nya kök ! Detta ljusa gillar jag verkligen och jag anar att ni trivs utmärkt nu. Kanske matlagningen blir mycket roligare nu dessutom ;)

  Kram Kram

  SvaraRadera