lördag 4 oktober 2008

Testar något nytt
Hej hopp i höstrusket !

Som många av er vet är jag väldigt förtjust i asiatisk mat och idag har jag för första gången i mitt liv gjort egna vårrullar !

Jag har tre kollegor på jobbet som är från Thailand och nu har jag fått lite råd hur jag ska göra mina egna rullar. Jag bara älskar sån mat

Så här ser de ut och jag och sonen S har redan hunnit med att fritera och provsmaka. Jag måste malligt erkänna att de var hur goda som helst !! Mallig nu jag är !
Hello all other-not-swedish-people-reading-my-blogg !
As many of you know I really love Asian food and today I did for first time in my life my own springrolls.
I have three girls at work that come from Thailand and now I got some tip how to do, and I really love that food.
This is the result, and I am very proud to say that they are very very yummie! My son and I have already tried some of them...

5 kommentarer:

 1. Men så duktig du är min vän ! Jag är också förtjust i asiatisk mat, men tyvärr blir det inte att äta det så ofta, men kanske jag ska ändra på det.

  Idag lär vi garanterat kunna livnära oss på kanelbullar... det är ju kanelbullens dag idag och då har jag laddat upp med massor av kanelbullar så klart.

  Tillbringar helgen i skärgården och det är inget vidare väder så då blir det en inne-dag framför datorn och tv´n. Men det går bra det också. Så fort regnet slutat så ska jag gå ut och promenera i alla fall.

  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Så duktig du är som ger dej på att laga lite annorlunda och kul mat, här intas den endast på restaurang =)

  Kul att du ville vara med på tävlingen, är så spännande att läsa alla gissningar =D

  SvaraRadera
 3. Älsakar också asiatisk mat,men jag får sällan samma smak som dom .Du har tur och kan få lite tips från dina arbets kolegor. HA DET!! Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Halloj!

  Vad gott det ser ut - kommer gärna och smakar!! Duktig du är!! Du får allt ta och skicka med receptet i nästa brev, vännen!!

  Kram Rosie

  SvaraRadera
 5. Men vad duktig du är:) Och de se ju jättefina ut.
  Ha en fin kväll.
  Kram Lallis

  SvaraRadera