onsdag 15 april 2009

Solen skiner


...och man blir ju lycklig för mindre alltså. Tänk att det kan göra så mycket med några ynka solstrålar fast det är nästan minus ännu och vitt på sina ställen på backen.

Veckan är påsklov för kidsen och det grillas, körs moped, fotboll, stadsresor, kompisar, LANáre, sena nätter och mycket mat :)

Så kantas veckan här hemma hos oss.

Jag har lyxvecka och jobbar bara torsdag och fredag, båda kortdagar. Jublar såklart högt.

Det har varit lugna gatan, promenader, skvallerkaffe med A, premiärtur med turbo-cykeln, massa tvätt, grusuppsugning och andra måsten.

Jagar moppe till sonen S som fyller 15 om en ynka månad nu..Panik börjar krypa fram här... men det kommer annonser hela tiden så rätt vad det är så dyker det upp ett fynd åt honom.

Han vet ju vad han vill ha och inte, så det är inte lönt att titta på vad som helst.

Båten är sjösatt och gubben lyser lika gul som solen och båten. Han har varit ute i stugan och kollat läget och där ser det ut som när vi lämnade den i höstas. Toppen :)

1 kommentar:

 1. Hej vännen !

  Menar du att ni har sjösatt båten redan ? Nu under när vi borrade hål i isen för pimpelfisket i skärgården så var det fortfarande ca 60 cm djup is !!! Så här lär det dröja ännu ett tag innan vi kan sjösätta båten. Och snö har vi gott om också. Jag mätte idag till minst en halv meter snö i trädgården. Tänk så det skiljer på dom milen som är emellan oss.

  Jag ser fram emot att få läsa om eran påsk i ditt brev sedan och om allt annat ni har haft för er sen sist.

  Kram Kram
  Carina

  SvaraRadera