onsdag 17 september 2008

MIN IDOL !Det här är min stora Idol i årets Idol...önskar dig all lycka vad som än händer nu framöver. Vet ju att du är i stora staden och fixar och donar...
Hade du varit med gumman hade du kommit ända till finalen, jag lovar !
Din röst borrar sig ända ner i benmärgen och du berör verkligen, en sån härlig, rar och go tjej.

Här ser ni en stor favvo också nu när inte M är med och fajtas om den stora segern.


Njuter av en ledig dag, har stoppat kyckling i ugnen och väntar snart hem sonen M som varit borta hos en kompis i två dagar.


Kärleken ja....är jag förvånad när jag hör att dom tänker göra ett försök till ??? Näää det är jag inte och jag hoppas de gör det rätta för att få må bra båda två.


Älskade små barn....

Har ledig helg framöver, måste städa = tråkigt, ta hand om tvätt = tråkigt...vad kan man hitta på som är kul då?


Är pank som en kyrkråtta efter att tandläkaren sög ut alla extra pengar som fanns = ännu tråkigare....får roa oss med att fiska strömming och kanske åka runt och sälja på byn. Det nappar gott ute på havet...


Lilla "Gulan" får göra sitt och det är så mysigt med den nya båten.


Sköt om er i höstmörkret

2 kommentarer:

  1. hei monika, saa mange flotte sangere som er i sverige! jeg liker ogsaa godt ei jente som heter anna...jeg huser ikke etternavn, men hun spiller gitar iallefall! gratulerer med dagen paa etterskudd!
    linn fra WGF

    SvaraRadera
  2. Rackarns! Här sitter jag och är lite nyfiken på dina idol-klipp. Dock får jag det inte att fungera just nu. Jag får väl återkomma för att stilla min nyfikenhet!

    /Anna

    SvaraRadera