torsdag 24 september 2009

Vackra höstdagar


Synd bara att man inte hinner ta tillvara på dom :(

Här är det fullt upp, jobbar jobbar och jobbar lite till, har tagit på mig extra dagar nu när det fattas folk, behöver cash !

Efter man jobbat så är det jobb jobb och jobb hemma, för det är ju bara JAG som bor här har jag märkt, men vem fan skräpar ner, slänger tvätt på golvet, äter upp maten, smular ner i tv-rummet, inte lägger ner toalocket efter sig och kör upp bensinen ????

Hur fan ska det kunna vara JAG när jag formligen bor på jobbet ? Very strange...hrm...måste ta itu med de små liven här hemma och se vad de egentligen bor någonstans, för här hemma är de nästan aldrig ?

Mannen har supermegaduper ischias och rör inte en fena mer än från tv-soffan till köket, till voltaren lådan, till tv-soffan....har man rätt att bli less så man nästan spyr ????

Ser fram emot en långledig helg på tre dagar och hoppas på bot och bättring efter dagens besök hos sjukgymnasten.

Det är bli akupunktur för honom idag med, ber en stilla bön att det hjälper...


Idag kl. 15 ska JAG få Thaimassage på jobbet, goa Kat eller vad hon nu heter kommer och masserar oss trötta individer...kanske man får lite positiv energi och mer kraft efter det ?

Ha det gott !!!

2 kommentarer:

 1. Du verkar behöva lite massage! Men jag fattar vad du menar... "Jag tänker inte städa i vardagsrummet, för jag är aldrig där", kan man få till svar här hemma. Jo man tackar!!
  Stay cool!
  Maud

  SvaraRadera
 2. Ojojoj vännen. Det där låter inte bra. Jag håller med Maud, du behöver en välförtjänt massage.
  Sen får du väl ställa lite krav på dina grabbar så dom hjälper sin lilla Mamma.
  Hoppas L piggar på sig snart, det blir ju lättare när man kan dela på "lasset"
  Styrkekramar till dig.

  SvaraRadera